FaceBook
Instagram
Mail

Ingen slemhinna kvar!

17:13:00
 Skit också!
 
-2°C är behagligt att springa i och det var en riktigt härlig runda i morse... Tills den här bilden var tagen och jag jände att det blev varmt på överläppen och när jag lutade mig fram så blev det snabbt en blodpöl i snön! SUCK! Jag årets första dubbelsidiga bihålsinflammation är här för att stanna.
 
Jag hade tänkt gå till jobbet, men det slutade inte blödaöver huvudtaget och då måste det kollas upp av läkare. Jag avbokade alla mina  klienter och bokade tid hos min husläkare på VC!
 
Att behöva bära ansiktsmask med bihålsinflammation är ren tortyr! Speciellt med stora bomullstussar i näsan. Fy bubbaln alltså! Jag fick träffa min husläkare som undersökte båda näshålorna. I den högra kunde han bränna ett kärl resten hade redan sårskorpor på sig. När han ktittade i vänster blev han helt tyst en stund, det är ju aldrig bra, haha! Sedan förklarade han att jag inte har en tillstymmelse till slemhinna kvar där. Det är inte bra, så nu var han väldigt sträng med att jag måste sluta med Nassonex (pollennässpray som jag tar året runt p.g.a året runt-allergi) och förhoppningsvis hinna bygga upp en ny tills våren kommer när jag absolut behöver Nassonex för att överleva all pollen som är då. Han menade på att folk i pandemitider borde lära sig skillnad på när jag har allergisnuva och förkylning.... JO men tjena, ellerhur!? Utan mina allergimediciner har ju jag ALLTID symptom, men men nu får det ju bara vara som det är helt enkelt och jag får testa mig med snabbtest regelbundet och som vanligt mäta min hälsostatus efter om jag orkar springa på morgonen eller ej. Jag slapp undan penicillin iallafall, men han ville att jag skulle testa rinexin i tablettform... Jag är inte så säker på att jag vill det, så jag måste läsa biverkningarna först!
 
Efter läkarbesöket åt jag baconost som är frukost/lunch favorit just nu! Så enkelt och så gott!
 
Hurra!! Vårt nya fina porslin var beräknat att komma den 22 december, men kom idag. Åh, jag är så glad! Jag var dock livrädd att det skulle ha gått sönder massor med tanke på hur kartongerna såg ut, men det var så väl packat inuti så alla delar är hela.
 
Så här ser det ut! (Bilden kommer ifrån tillverkaren!) Vi köpte två paket så att vi får 12 delar av allt!
 
 
Dagens middg och morgondagens matlåda blir lammfärs och brysselkål.
 
Veckans nya träningsstege:
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: