FaceBook
Instagram
Mail

Fjällen Dag 1

21:24:42
Första dagen i fjällen ⛷
 
Åh, vilken bra resa det var hit upp. Knappt någon trafik och endast ett stopp för att gå på toa och köpa dricka. Barnen var grymma som alltid, dom är så vana att åka långt i bil tack vare alla våra turer till och från Örebro. Jag säkrade dessutom upp med åksjuketabletter till både barnen och mig.
 
Så vackert! Som att åka i en svartvit film ♥
 
Väl framme så var det bara att hämta nycklar och liftkort och gå till lägenheten. Och vilken lägenhet då, wow alltså! En trerummare med två sovrum med våningssängar, ett sovrum med dubbelsäng, kök och vardagsrum i ett samt fräscht badrum med både golvvärme och torkskåp. Och hur mycket förvaringsplats som helst vilket är helt fantastiskt. Här kommer vi minsann trivas.
 
Tre pirriga barn redo för en weekend i fjällen!
 
Snabbfotade bilder på lägenheten
 
Vi packade upp, åt lunch och svidade om till underställ och begav oss ut till backen som ligger precis utan för Ski Lodgen där vi bor. Vi hade bokat utrustningen hemifrån så den var bara att gå och hämta. Jag hade tur och fick sprillans nya pjäxor. Lyxigt!
Sen var det bara till att börja och det var svårt att ta sig fram när det var plant, men vi lyckades komma fram till en liten backe med rullbandslift där vi började öva. Jag ramlade på första försöket, haha! Men efter ett par vändor hade Laura (så klart) samlat mod till att åka knappliften upp till en backe och vi andra hängde på. 
Alltså, vi var inte redo för den backen för ingen av oss hade lärt oss stanna ordentligt. Hjärtat rusade och svetten lackade när jag gled ner för backen i högre och högre fart. SKIT LÄSKIGT, men vi klarade det bra allihop. Efter det fanns det ingen hejd på varken mig eller barnen och vi åkte backe upp och backe ner. Laura har till och med börjat med slalom. Imorn eftermiddag ska vi på skidskola och då lär vi oss nog en del praktiskt för att få bättre åkstil, men fram tills dess ska vi ändå öva.
 
Familjen Babunovic i fjällen
 
Vi är alla helt slut, barnen sover sedan en tid och jag och Zoran lär väl gå och lägga oss ganska snart.
 
PUSS


Kommentarer
Postat av: Popprinsessan

Vad härligt att det flyter på bra för er! Skönt att bo "mitt" i backen så att man slipper kånka på skidor och stavar och allt MED pjäxor på fötterna :-)

Jag är ju som dig, föredrar solsemester, men skidsemester har sin tjusning. Är alltid så där skönt trött om kvällarna efter en dag i backen!
Kram och hoppas att det går bra i skidskolan!

2019-02-01 @ 09:29:41
URL: http://www.popprinsessan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: