FaceBook
Instagram
Mail

Stackars Filip och slajmigt värre!

16:34:53
Ja, stackars Filip!
 
I förmiddags gjorde vi oss iordning för att åka till Klädkällaren för att handla slime till barnen. Jag vägrar nämligen låta dom göra eget slime för att jag hört så mycket skräckhistorier om förstörda barn, allergiska reaktioner och förstörda hem. 
Vi har alltid varit nöjd med slimet vi köpt där så vi kör på det.
 
MEN på väg till bilen ville jag ta kort på supertrion och såg då genom kameran att Filip hade något i mungipan. 
När jag gick fram och kollade såg jag att det var en grupp små blåsor samlade i en ring stor som en femtioöring. SVINKOPPOR/impetigo var det första jag tänkte på och gick fort tillbaka hem med barnen. 
Jag la en bomullstuss med klorhexidin på mungipan, väckte Zoran och sen åkte jag och Filip till vårdcentralen som lyckligtvis har helgöppet också.
Vi kom in till läkaren fort. Filip är på sin fjärde dag med antibiotika och därför tror inte läkaren att det är impetigo utan ett virus, men man vet ju aldrig. Därför tog dom en odling på såret för att vara säkra.
Däremot så är han mandlar JÄTTEstora och lär inte gå ner mer så han tyckte absolut att dom bör tas bort så nu skickade han remiss till ÖHN och jag ringer dit på måndag och försöker skynda på processen. Antibiotikan ska vi fortsätta med.
 
Världens bästa kille som inte klagar eller gnäller trots allt han behöver gå igenom ♡ 
 
Sen åkte vi hem och åt lunch sen packade jag in tjejerna i bilen och åkte iväg och köpte slime (och annat också).
 
Har ni testat att göra slime?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: