FaceBook
Instagram
Mail

Mejerifritt Oktober

18:44:00
Då var det dags igen!
För er som inte vet så äter jag mejerifri LCHF (med undantag för smör) i mars och oktober sedan ett par år tillbaka.
Varför?
Först och främst för att jag mår bra av det och för att det känns bra att dra ner extra på mejerierna. Jag äter inte överdrivet med mejerier annars, men ost år helt klart den mejeri jag använder mest. Och det är nog isten som är anledningen till att jag inte äter mejerifritt jämt.
 
Det finns så klart fler fördelar med mejerifri LCHF.
Många upplever renare hud, mindre PMS och längre mättnad samt viktnedgång. 
 
Omelett med purjo,bacon,spenat och trattisar!
 
Sen är det ju bröstcancer i fokus i oktober och då det är något som jag själv har genetisk risk för har jag valt just oktober. Det är inte längre en hemlighet att ketogen kost är att föredra för att förebygga cancer.
 
Stolt modell för Skyddsängeln hos Ellwi.com
 
Ha en fin kväll!
Puss

Kommentarer
Postat av: Maggiesskafferi

Jag känner också att jag mår bra av att i mitt fall inte äta mejeriprodukter alls. De största märkbara skillnaderna är att min mage mår så mycket bättre:) samt viktnedgång. Har inte tänkt på det där med huden eller PMS, ska göra det och se om det stämmer på mig:) Lycka till:)

Svar: Helt klart det bästa vid IBS och andra tarmsjukdomar.Jag reagrear som tur är ej på ost och laktosfritt! Men gillar renhetskänslan när jag äter mejerifritt.
Ha det gott♡
Emelie

2017-10-02 @ 20:37:46
URL: http://maggiesskafferi.blogg.se/
Postat av: Desirée Larsen

Även jag känner att jag mår bättre när jag utesluter mejeriprodukter men just ost är så galet svårt att inte äta. Det är ju såå gott!

Svar: Ost är något av det godaste som finns och det är därför jag inte kör mejerifritt mer än två hela månader om året, haha!Jag äter inte ost varje dag annars heller, men vill känna att jag "får" om jag vill.

KRAM
Emelie

2017-10-03 @ 12:39:21
URL: http://larsensliv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: