FaceBook
Instagram
Mail

Happy Halloviiin

08:39:15
God morgon!
 
Ikväll går nästan alla barn runt på vår gata och säger bus eller godis. Vi gör det väldigt organiserat hos oss och det sitter uppe både inbjudningslspp till att vara med och även en "vi vill inte ha besök-lista" som grannarna kan skriva på om dom inte vill att barnen knackar på hos dom. 
 
Detta året köpte Zoran en vit pumpa (ej målad) och Evelina fick måla hur den skulle se ut.  Väldigt söt tycker jag.  Dock blev Filip förtvivlad över att den INTE hade tänder detta året. Haha!
 
Med ynka 2 grader, men som känns som -2 åkte pälsen på idag! Hade glömt hur varm och skön den är.  Är det kanske dags stt tvätta och hänga ner skinnjackan och bomberjackorna nu tro?
 
Isåfall är det ju dags att ta upp vinterjackan och den vill jag kemtvätta innan. Den har ju hängt där nere i källaren sen i april. Har ni tagit fram vinterjackan ännu?
 
Ha en fin tisdag!
Idag jobbar jag 9-20 och sen har jag höstlov med barnen. Myyyys!
Puss

Kommentarer
Postat av: Johanna

Glad halloween till dig! Idag är jag ledig då det är en helgdag för mig :) Ha så kul på jobbet och sedan med bus eller godis, ändå bra att ni har en lista på de som inte vill ha besök. Så slipper barnen slösa tid på dom dörrarna.

Ha en super grym dag.

2017-10-31 @ 08:54:50
URL: http://enklaknep.se/blogg
Postat av: JennyJenny.se

Här har vinterjackan också fått komma ner från garderoben. Hatar att frysa så kunde inte vänta längre (även halsduk och vantar är på) ;)

Svar: Man dör ju av värmeslag senare på dagen när det är 12 + och regn 😂 Svenska vädret kan ju aldrig välja 😫 Haha!
Emelie

2017-11-01 @ 11:38:32
URL: http://www.jennyjenny.se
Postat av: JennyJenny.se

Haha. Jo, tur jag har barnvagnen att hänga av kläder på. Men hellre lite varm än att frysa. ;)

2017-11-08 @ 18:12:36
URL: http://www.jennyjenny.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: