FaceBook
Instagram
Mail

Jobb, träning och mat

22:11:00
God kväll!
Tre dagar sedan sista blogginlägget. Jag påbörjar ofta ett inlägg (gillar inte förberedda inlägg), men så kommer det något emellan och vips är det borta.
 
Vi lever kvar i ett semesterlunk mellan jobbdagarna här. Barnen sover länge och låter oss sova ännu längre. Vi njuter av att för första gången sedan jag var msmmaledig få umgås på sommaren. Dom senaste åren har jag slitit och nu får jag skörda i form av välförtjänt ledighet mellan mina långa jobbdagar.
Jag klagar inte, men samtidigt är det viktigt att folk vet att vägen hit har krävt galet mycket jobb,engagemang,envishet och ett oändligt driv. Samt mycket stöd från min man och våra barn ♡
En resa jag hade gjort igen om det behövdes för det har varit värt det.
 
Förra årets investeringen i PTcykeln har varit bland dom bästa! Välanvänd är bara förnamnet ☆
 
Jag får ofta frågan om jag tränar varje dag och helt ärligt så är nog svaret ja. Jag har som regel att när jag inte längre minns när jag hade en vilodag sist, då är det dags för en, haha! Jag tränar olika muskelgrupper varje pass och håller oftast helt isär styrketräning och konditionsträning. Alltså flera timmar emellan.
 
En till fråga jag ofta får är om jag fuskar med maten ibland och där är svaret nej. Jag fuskar inte då jag varken har sockerberoende eller matmissbruk så därmed finns det inget att fuska ifrån. Jag äter LCHF/lågkolhydratkost av hälsoskäl.
Jag äter aldrig gluten, ris, bönor, korn etc. Det kan hända att jag någon gång äter något med socker i, men helst inte och det är så sällan då jag mår dåligt i kroppen efteråt. Om jag ska äta något sött äter jag hellre något jag själv gjort/bakat med Ica sötströ. När vi är utomlands äter jag frukt och i Sverige äter jag bär.
 
Jag äter bra och ren mat. Sällan halvfabrikat och gärna närproducerat och ekologiskt! Jag känner aldrig att jag går miste om något utan är nöjd med allt jag äter. Riktig mat!
 
Nu ska jag ta alla mina kvällsvitaminer innan jag går och lägger mig. Sömn är också viktigt i en sund livsstil.
Puss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: