FaceBook
Instagram
Mail

Jag blev bjuden på dejt!

10:15:35
God morgon!
 
Igår överraskade Zoran mig med att bjuda ut mig på middag. Han hade redan fixat barnvakt (barnens baba) och vi skulle äta på en argentinsk restaurang, Buenos Aires. För er som inte vet så är Argentina känt för sitt goda kött och på sin kunskap att laga det på rätt sätt.
 
 
Det enda negativa som vi har att skriva är att för mig som inte äter gluten så fanns det varken tillbehör eller såser att välja till köttet då allt innehöll gluten, MEN chimichurrin (olivolja blandat med örter) och salladsbladen var väldigt fräscha och köttet väldigt mättande så det gjorde inget.
Alltså köttet var så fantastiskt gott. Både jag och Zoran gillar vårt kött i medium/rare så vi tog en tallrik med 4 olika köttbitar och alla var så goda och möra. Det liksom smälte i munnen. MUMS!
SÅ vill man äta en riktigt god köttbit i Göteborg och inte har någon smal budget så är det aboslut THE PLACE TO EAT!
 
 
Efteråt gick vi och drack varsitt glas cava på Le Pain Francais och åt hallonmacarons. (Söt av socker, men glutenfri och ack så god!) Vi åkte hem mätta så att vi hade kunnat rulla och jag deckade i matkoman i soffan.
 
En perfekt alla hjärtans dag om ni frågar mig!
PUSS
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Va mysigt! Vilken omtänksam och romantisk man du har alltså! <3 Jag fick också en dejt i present igår av min kärlek, men den ska äga rum på fredag! Längtar!

2017-02-15 @ 12:50:03
Postat av: Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna

Åh så härligt :)

2017-02-15 @ 19:20:51
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Sofia

Mysigt och roligt med överraskning ❤

2017-02-16 @ 07:59:24
URL: http://mittlivinorr.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: