FaceBook
Instagram
Mail

Julen 2017 (BILDBOMB)

19:50:56
Denna julafton hade vi sett framemot. Detta året var det nämligen dags att fira "Stora Julen" och det betyder att alla mina bröder med familjer firar med oss. Varannan jul är dom hos sina respektives familjer. I år var vi 20 personer här hemma.
 
Vid klockan 13:30 började alla gästerna komma. Då serverades glögg, sockerfritt julgodis och pepparkakor medans vi väntade på att Kalle skulle börja.
 
Och denna eviga väntan på tomten....
 
Tills slut kom han, till barnens stora glädje. En stor, snäll och vacker tomte ♥ Han fick jobba kan jag lova, haha! Det kändes som att paketen aldrig tog slut under granen!
 
När tomten hade kämpat med att dela ut alla juklappar så försökte vi få till en kusinbild med tomten innan han gick sin väg. Det gick väl så där, haha! Sen var det julklappsöppning för hela slanten och alla var så nöjda!
 
Äntligen var det dags för julmaten. Ett stort julbord blev det och allt var så gott.
 
Efter att maten fått sjunka var det dags för oss vuxna att spela julklappsspelet. Det var så mycket paket att det knappt fick plats. Efter det var det ris ala maltan och det var min brors tjej Majsan som fick mandeln och i sommar gifter dom sig ♥
 
Som ni ser hade vi en helt fantastisk julafton.
Hoppas ni hade en minst lika bra ♥

Kommentarer
Postat av: Pernilla Lantz

Vilka härliga bilder du tagit! God Fortsättning och Gott Nytt år!
Kram

Svar: Tack detsamma fina du ❤
Emelie

2017-12-27 @ 21:23:44
URL: http://www.pernillalantz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: