FaceBook
Instagram
Mail

Filips tonsilloperation

08:44:00
God morgon!
 
Dagen D är här. En månad innan 6 årsdagen och med sin åttonde halsfluss behandlad med antibiotika i 4 dagar. Vi kan inte vänta längre, den måste bli av, operationen alltså, han kommer ha halsfluss jämt annars.
 
Jag har i en vecka pratat med Filip om vad som skulle hända idag. Att vi skulle till sjukhus, att dom skulle sätta nål i handen och sätta dit en slang och ge honom sovmedicin genom den. Jag har förklarat att dom skulle skära bort halsmandlarna när han fått sovmedicin och att det kommer göra ont i halsen när han vaknar.
Att han får medicinera med isglass efteråt var en ganska bra tröst.
Hur som helst så har jag varit ärlig mot honom då jag tror att det är dåligt att lura barn. Jag är alltid brutalt ärlig mot mina barn och tror att det är det bästa för dom. Då vet dom att dom kan lita på mig, alltid. 
 
Min älskade pojk! Jag ber att detta blir sista gången jag får se dig sövas och att du kommer att få må bra när allt detta är klart!
 
 Nu ligger han på operation! Sövd med gas då det inte gick att sätta nål. Kärlen sprack och det var bättre att söva med gas så att det inte skulle bli ett hemskt och plågsamt minne från operationssalen. 
Jag sitter i dagrummet och förbereder mig mentalt för att stötta mitt lilla barn i den värsta smärta han någonsin fått uppleva. Men allt kommer och bli bra, det måste det bli!
 
Har ni erfarenheter av tonsilloperation?
Berätta gärna i kommentarerna ♡

Kommentarer
Postat av: Sofia

Lilla Filip, hoppas att allt går bra ❤️

Kram

2017-12-14 @ 10:30:39
URL: http://mittlivinorr.se
Postat av: Beatrice

Jag har ingen erfarenhet av sådana operationer, men Devin har opererat foten en gång och jag minns känslorna när han sövdes och somnade. Jag vet inte varför men det var en hemsk känsla jag fick då. Jag grät och kände en förtvivlan inom mig. "Tänk om han inte vaknar?!" usch ja. Men allt gick bra tillslut, även om han hade ont och fick sitta i rullstol ett tag därefter :)

Svar: Jag kommer ihåg när Devin opererade sig. Stackarn, vilken kämpe!Sövning ät läskigt, jag håller med <3
KRam
Emelie

2017-12-15 @ 06:28:15
URL: http://www.nouw.com/minframtid

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: