FaceBook
Instagram
Mail

Filip efter tonsilloperation

21:46:00
Dagarna har gått så fort dom senaste dagarna och som ni förstår har mycket fokus varit på Filip.
Operationen gick bra och allt såg bra ut ihalsen tack vare att han fått dalacin 4 dagar innan operationen.
Klockan 9 var operationen klar och jag blev kallad till uppvaket. Han vaknade inom en halv timme och tyckte att det kändes som att han hade en bit kött i halsen som skulle sväljas. Tydligen var det gomspenen han menade. Min lilla älskling, tänk så svullna och ihopväxta mandlarna har varit. Han hade inte ont heller sa han och det var bra. Tyvärr hade alla kärl spruckit i händerna och i armvecken när dom försökt sätta infart för dropp så han hade det i foten. Därmed fick han vare sig stå eller gå så länge han behövde ha dropp. Strax efter att han vaknat kunde vi flyttas över till avdelningen. Där väntade Zoran på oss.
Filip pratade på som vanligt och somnade efter en stund och sen sov han i nästan tre timmar till.
När han vaknade fick han börja dricka isvatten och äta isglass. Han hade fortfarande inte ont alls utan pratade bara om den där "köttbiten" han behövde svälja. Han slukade tre st isglassar på kort tid och sen fick han vänta lite innan han blev för kall i magen.
♥Kolla in kungen
Sen gick tiden och Filip sov en stund till och först vid halv 6 åkte Zoran ifrån oss för att hämta tjejerna hos Baba. Guldvärt att vi kunde vara där tillsammans så länge. Sen myste jag och Filip och kollade på film, han käkade yoghurt två gånger och klagade aldrig över smärta eller något. Så dagen efter fick vi åka hem. Och sedan vi kom hem har han ätit mat och druckit som vanligt dock inte knäckebröd och riviga saker.
En enda gång har han haft ont i halsen och det var när han vaknade idag efter att ha varit utan smärtstillande under natten, men sen blev det bra igen så fort alvedonen och iprenen gått in.
 
Behöver jag skriva att jag är lättad över hur bra det gått. Dock så skär det i mamma hjärtat att tänka på hur ont han har haft konstant när han inte ens känner av smärtan av att dom gjort ingrepp i halsen på honom.
Min lilla prins ♥
 
Så nu håller vi tummarna för att det ska fortsätta gå så här bra!
Tack för alla fina kommentarer ni lämnat här, på facebook och instagram!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Så skönt att han mår bättre nu :) /Jessica

Svar: Jaa, så fantastiskt! TACK!
Emelie

2017-12-18 @ 06:12:43
Postat av: Johanna

Så skönt att det gick bra. Hoppas att han fortfarande inte har ont av hasen förutom den gången när han vaknade med smärta. En liten hjälte helt enkelt. Kan förstå att det gör ont i hjärtat att han har gått och haft ont och du inte har kunnat göra något ot det. Hoppas verkligen att det blir super bra för honom nu.

Ha en super grym dag

Svar: Tack för omtanken <3 Hittills går det fortfarande bra! KRAM
Emelie

2017-12-18 @ 13:20:53
URL: http://enklaknep.se/blogg
Postat av: Popprinsessan

Vad skönt att det gick så bra! L fick inte stanna kvar efter sin operation utan vi åkte hem på eftermiddagen. Men hon har inte heller haft speciellt ont efteråt - såå skönt!
Kramar

2017-12-21 @ 11:09:35
URL: http://www.popprinsessan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: