FaceBook
Instagram
Mail

Hur kan ni ens vara förvånade!?

09:14:00
God morgon!
Nu vet vi väl alla vad som hänt i Turkiet? Om inte så har det skett en sk. Militärkupp och som vanligt pekas en idiot ut som ansvarig, men om man lärt sig av vår historia vet vi att detta inte måste vara sant.
Men det jag förundras över mest är hur skärrade och förvånade folk är... Är ni helt efter eller? Har ni helt missat att det pågått inbördeskrig där i flera flera år. 
Bara för några veckor sen var det ett attentat på Istanbuls flygplats. Har ni gömt er bakom en sten eller? Ni kan inte ha missat det?
 
Jag förstår inte hur folk tänker? Eller jo lite egoistiskt kanske?
Vi åkte inte ens till Cypern för att det är halvturkiskt liksom. Man åker inte till krigsdrabbade länder om man inte tänker delta i krig eller hjälpa hjälporganisationer, punkt! Billiga lyxsemestrar går fetbort. Man lyxar inte i andras misär och elände och stöttar stater som behandlar sina medborgare som smuts. 
Vakna upp!
 
Nu hoppas bara jag att min pappa, styvmamma och framförallt min 16åriga lillebror kommer hem från Side som planerat på måndag, om inte tidigare. (SJÄLVKLART alla andra också) Dom mår iallafall bra och har precis som alla andra utegångsförbud. Dom har kontakt med svenska ambassaden och alla oss här hemma som sitter på hel spänn. Måtte dom aldrig återvända dit om dom har chansen att komma hem ♡

Kommentarer
Postat av: Cissi

Skönt att de i dagsläget mår bra iaf... Håller med om att det är väldigt konstigt med alla som blev förvånade/chockade och överraskade...

2016-07-16 @ 12:04:58
URL: http://nastanperfekt.blo.gg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: