FaceBook
Instagram
Mail

Vad är det som händer?

10:30:00
God morgon!
 
Ja, vad är det som händer egentligen?
Härinne har det varit tyst sen i lördags. Fullt ös får väl förklara det hela.
Ischiasen blev någorlunda bättre över helgen och på måndagen kände jag att jag nog skulle klara av att jobba ett undersköterskepass, jag klarade det med nöd och näppe och fick ringa efter en akuttid hos kiropraktor för att det smärtade över hela korsryggen, inte i ischasnerven. 
Jag fick en akuttid kl.17 och åkte direkt dit efter jobbet. 
Jag är livrädd för kiropraktorer. Inte för att jag tror att dom kommer skada mig utan för att jag inte klarar av ljudet av knäckande i kroppen.
Jag gick därifrån med vetskap om en stor inflammation i högra höften. Jag kan och bör jobba som PT så länge mina klienter bär vikterna, men som undersköterska kan jag inte så det är tur att jag är schemaledig därifrån till den 19/8. Rörelse är min medicin ihop med Ipren, voltarengel, stretch, kiropraktik och ligga på frysta ärtor. Yeey!! Men jag kommer bli bra och det är huvudsaken. Men otålig som jag är vill jag ju så klart bli bra omedelbart och så funkar ju inte kroppen så jag bygger tålamod samtidigt som jag gör allt det andra, haha!
 
Nog om det! Idag blir det lunchbesök hos Settie på Glans Studio för att fixa mina naglar. Undrar just vad vi ska hitta på denna gången.
Utväxt deluxe har jag.
 
Ha en fin onsdag godingar!
Puss

Kommentarer
Postat av: Sofia

Åh fy, det där med inflammation lät inte alls roligt :( Hoppas, hoppas att din medicin hjälper så att du blir "frisk" snart <3

Kramar

2016-08-10 @ 22:57:44
URL: http://mittlivinorr.se
Postat av: Emma

Aj ! Du får krya på dig <3

2016-08-11 @ 09:43:03
URL: http://www.mammaemmatillpojkar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: