FaceBook
Instagram
Mail

Fy vilken mardröm!

07:07:40
God morgon!
 
Jag blev så glad när jag vaknade imorse. Det betydde nämligen att mardrömmen faktiskt bara var en dröm. Jag drömde att jag var gravid. HEMSKT! Jag var på rutinbesök på MVC när hon gjorde ett ultraljud och såg ett foster i v.4 växa i mig. 
Sen fick jag dra ännu ett försvarstal om varför jag ville göra abort. Usch! Fy så hemskt!
 
Hur som helst!
Jag jobbade kommunalt igår. Trött som ett as var jag för vi hade varit vakna med Filip hela natten för att han fick ett falskt kruppanfall.  Två timmar av friskluft och vatten tog det innan han till slut fick upp allt slem. Inte lätt med en glipa på ynka 1mm mellan svullna mandlar.
Zoran var på VC med honom igår och han fick inhalera och han var så duktig. Han har ingen astma utan falsk krupp, pollenallergi och ett virus. Stackarn!
Han är så mycket bättre nu. Inatt har vi fått sova. Jag VABar idag. Det sker typ aldrig så vi får se om jag fattar allt med försäkringskassan, haha!
 
Puss
 
 

Kommentarer
Postat av: Tina

Lilla hjärtat! Falsk krupp har båda mina haft och Tuva har haft sin astma upptill. Så det där med att inhalera kan vi så väl. Hoppas han blir bättre snart! KRAM

Svar: Tack fina! Ja astma är inget roligt och jag är då glad att mina har sluppit det då det finns i min släkt.Puss och kram
Emelie

2016-08-25 @ 09:46:48
URL: http://www.familjenrosmer.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: