FaceBook
Instagram
Mail

Falsk ischias, massage och biopremiär

22:46:00
Den här dagen blev kanske inte riktigt som planerat.
Och jag vill bara skriva detta nu så att jag kanske kommer ihåg det till nästa år att den 3 augusti ska jag ligga i sängen hela dagen och inte gå upp. Det är tydligen inte min dag. Idag, precis just nu är det 2 årsen jag svimmade av smärtorna p.g.a hjärnhinneinflammation och mardrömsresan började.
 
Jag och Zoran körde ett rumpa/ben pass ihop imorse. Medans jag utförde en övning så pratade jag och Zoran och jag vinklade mig för att se honom samtidigt och då kände jag på vägen upp att "nu kom jag åt något". Men jag kunde fortfarande slutföra passet och alla övningarna precis som planerat. Men sen när musklerna inte var varma längre började jag känna av en känsla jag känt förut. Jag hade ju "falsk ischias" när jag var gravid med både Laura och Filip.
Jag har inte riktigt tid med utdragna grejer nu så jag gick in och kolla ifall Mia på Optima på Allékliniken hade någon tid och som tur var hade hon en ganska direkt så jag duschade snabbt och drog in till stan.
Alla kotor var på plats kunde hon konstatera och det var egentligen det mest viktiga, att det inte var en "äkta ischias" som utlöses genom att en disk flyttar sig och utsöndrar vätska som trycker på nerven.
Efter att hon knåpat och knådat var jag mör och hade fortfrande ont så klart, men det har blivit bättre under dagen. Hoppas de försvinner fort. Jag har bokat in en massagetid nästa vecka också så får vi se hur det blir.
 
Efter massagen mötte jag upp resten av familjen på Biopalatset för att se Biopremiären av Husdjurens hemliga liv.Den är så bra och absolut sevärd. Den har allt, humor, spänning och lite sorgligt. Alla i familjen tyckte om den.
 
Puss

Kommentarer
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

den filmen måste jag se

2016-08-03 @ 23:16:03
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Sofia

Attans! Hoppas det går över snabbt ❤️

Kram

2016-08-05 @ 23:42:19
URL: http://mittlivinorr.se
Postat av: Anonym

Snygga paret! Hoppas du blir bättre i ryggen!

2016-08-21 @ 12:40:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: