FaceBook
Instagram
Mail

Provat på Nordic Wellness Arena

18:20:00
Hej och hå!
 
Det bästa med att vara PT är ju att man aldrig blir fullärd utan istället utvecklas man hela tiden. Man får lära sig nytt, fördjupa sig och tänka om en massor.
Att testa olika anläggningar och gymkedjor är också kul. Det ger mig perspektiv och gör det enklare att veta vad klienten kan träna "hemläxor/övningar/pass" på dennes gym. Då jag är helt fristående och inte hör till någon gymkedja är det väldigt viktigt att göra research så att säga.
Så idag hade jag lunchdejt tillsammans med Zoran på Mya och fräscha Nordic Wellness Arena i Kviberg.
 
Hur stort som helst! Inte gymmet men arenan med både skidbana, basket/handbollsplan och en enorm inomhusfotbollsplan. Det finns även inomhusbeachvollyboll bara 70 m längre bort på den enorma byggnaden.
Nordic Wellness överlag är ju en stor gymkedja och har dom flesta gruppträningspassen som finns. Just på NW Arena hålls det dessutom flera olika pass utspridda under hela dagen varje dag.
Det är även bemannat mellan kl:08-22 och det är ett stort plus. Det är stora fräscha omklädningsrum en stor yta för egna crosscage-pass. Gymmet är ganska litet och har otroligt mycket konditionsmaskiner. Det är inte mycket fria vikter eller speglar utan det är istället mycket träningsmaskiner. Inte min stil direkt.
 
Jag ska gå några gånger till och även testa ett par gruppträningspass har jag tänkt, så som hotyoga.
 
Jag hatar att ha träningskompis, jag vill träna själv dock är Zoran mitt undantag ♡
Däremot kan jag tycka att det är riktigt kul att träna i stor grupp på tunga pass så man kan peppa varandra.
 
Efteråt åt vi sashimi/sushilunch på Partille Sushi ♡ Jag tror bestämt att jag fått Zoran sushifrälst! Och jag måste ju berätta!! Där frågade jag bordsgrannen om jag fick hans ingefära då han inte åt den. Han delade glatt med sig och Zoran dog nog av skam i 2 sekunder haha! Sen höll han med om att det var bättre att jag tog den där mannens ingefära istället för att be om mer när han ändå inte skulle röra sin och slänga den?! Winwin på alla plan liksom.
 
Puss

Kommentarer
Postat av: Sofia

Snyggingar!! Det är nog väldigt nyttigt att testa olika gym och pass, speciellt som pt. Bra inställning :)

Kramar

2015-09-09 @ 20:05:00
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: