FaceBook
Instagram
Mail

Jag börjar 1 okt med mammografi

21:57:00
God kväll ♥
 
Ja imorn är den rosa månaden kommen. 1 oktober och jag börjar måndagen med att göra min regelbundna mammogafi. Självklart är jag nervös just nu, men det är ju inte så att jag tar ut något negativt i förskott. Jag är cancerfri tills läkaren säger annorlunda och jag kommer aldrig att begrava mig i något som inte exicterar. Vad skulle det vara för liv? Speciellt för mig som gör detta med 2 års mellanrum. HJÄLP, jag hade inte kunnat njuta av livet som frisk ju. Jag kommer kanske och förhoppningsvis aldrig behöva få cancer.

Imorgon kommer dom att ta bilder i "tuttpressen", sen gör läkaren ett ultraljud på brösten och därefter ska en sköterska hjälpa mig att lära känna mina bröst som dom är nu. Det för att jag enklare själv ska känna skillnad och kanske därmed bara komma och kolla mig var 3:e år.  Hade varit skönt då strålningen inte är bra heller så man slipper ju gärna det OM det är möjligt.
 
Jag hoppas ju så klart att ni tänker rosa i oktober, att ni bidrar med det ni vill och kan. Jag kommer bära min rosa-skyddsängel så ofta jag kan hela oktober. HÄR hittar du en likadan. Med mitt företag Back To Basics PT kommer jag att ha 5 st GRATIS gruppträningstillfällen utomhus under oktober-månad. Det kommer skapas ett insamlingskonto (=Team Back To Basics PT) där dom deltagare (och även andra som vill) kommer kunna skänka en slant OM dom vill och kan.
 
All kärlek till er och håll tummarna för mig imorn ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Lilla jag

Du är fantastisk och jag höll tummarna så hårt jag kunde!

2015-10-03 @ 14:30:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: