FaceBook
Instagram
Mail

Imorn 3D tatuerar jag ögonbrynen

18:01:00
Sista dagen med målade ögonbryn är kommen
 
Imorn är dagen kommen, dagen som jag har längtat och sett fram emot.
3D tatueringen av mina ögonbryn på Lasting Lines. Jag kommer kunna gå upp och gå rätt genom dörren precis som alla andra. Det kan jag nu med, men då tror alla att jag är JÄTTEsjuk och ser medömkande ut.
T.o.m barnen är påverkade av det. Om vi är på väg någonstans och det börjar regna är det någon av tjejerna som säger "Akta ögonbrynen nu när det regnar mamma!". Haha ja men ni hör ju, helt galet.
Samtidigt är jag ju nervös. Det är en tatuering i ansiktet, inget som går att dölja direkt heller. Fast nu vet jag ju att det kommer bli hur bra som helst för Marika är så himlans duktig och proffsig. Jag litar helt och fullt på henne annars hade jag ALDRIG gjort detta. Mina läsare kmmer dessutom få rabatt!
 
Tänkte dela med mig av tipsen jag fått nu innan det är dags:

Hur lång tid tar det?

Avsatt tid för behandling är 2 timmar. Är man allergiker kan man några dagar innan bokad tid komma för kostnadsfritt allergitest. Vid behov/önskan kan en konsultation bokas in mot en avgift som senare dras ifrån vid behandling.

Att tänka på innan bokning

Undvik alkohol, blodförtunnande medicin, även smärtstillande sådan, nikotin och koffein samma dag som behandling och gärna 2 dygn innan. Dessa ökar risken för blödning under behandling vilket gör att färgen lättare blöder med ut som då ger ett sämre resultat. Undvik att svettas 24 timmar före och efter (ex. träning, bastu, solarium).

På behandlingsdagen

Kom ej stressad! Undvik koffein och nikotin. Vi går igenom önskemål om form och färg och därefter får du ligga ner medans behandlingen utförs.

Skötsel

Hur länge tatueringen sitter beror på många saker som t.ex., hudtyp, cellförnyelse, livsstil, hudvårdsprodukter, sol, svett, hormonrubbningar, mediciner m.m. Vid korrekt skötsel vanligtvis i 3-5 år. Ibland längre.
 
Nu har jag ännu mindre ögonbryn än när kortet nedan togs för några månader sen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: