FaceBook
Instagram
Mail

Loppi Blogbag HöstKids

19:11:00

 Dags att berätta lite om innehållet i höstens blogbag.

ColdZyme
ColdZyme Munspray verkar mot orsaken till förkylningen – själva förkylningsviruset. Munsprayen är enkel att använda och bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för förkylningsvirus att orsaka sjukdom. Med ColdZyme reducerar man risken för förkylning och kan förkorta sjukdomsförloppet om man börjar doseringen i ett tidigt stadium av infektionen.

Jag tycker: Helt okej smak och det är ett stort plus att den är fri från både socker och konserveringsmedel.

Camilla Läckberg - Tukan Förlag
Camilla Läckbergs nya bok Lejonjakten om den ovanlige bebisen Super-Charlie som ständigt hittar nya superkrafter hos sig själv, men de kommer aldrig automatiskt utan kräver en hel del träning och trixande - och denna gång är inget undantag. En dag kommer storebror infarande i huset och vrålar att han sett ett lejon där! Naturligtvis vågar ingen gå in, inte ens Super-Charlie...

Jag tycker: Boken blev väldigt uppskattad av barnen och är en favorit innan läggdags nu. Jag som vuxen tycker också att den är rolig att läsa.

Santa Maria
Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry
Woksåser som passar till allt! Att kombinera soja och sweet chili är ett lätt och vanligt sätt att få till den asiatiska smaken när man wokar. Vi har gjort den perfekta blandningen så att balansen mellan sweet chilins sötma harmonierar perfekt med sojans sälta. Woka till exempel kyckling och dina favoritgrönsaker och häll på Asian Wok Soy & Sweet Chili. Njut!

Jag tycker: Har inte hunnit prova denna ännu och kommer själv inte att äta den då den i princip bara innehåller socker, inte ok!

Med vår goda kryddblandning Paneng Red Curry lagar du snabbt och enkelt den klassiska maträtten. Paneng har en mediumstark hetta som balanseras upp av sötma i kokosmjölk, vilket ger en rätt som älskas av många. Galanga, kaffir lime, ingefära och en mängd andra kryddor ger rätten den unika karaktären och den vackra röda färgen.
 
Jag tycker: Har inte hunnit prova denna ännu och kommer själv inte att äta den då den i princip bara innehåller socker, inte ok!

CCS Healthcare AB
DAX Alcogel Sweet Raspberry är en återfuktande handdesinfektion med en ljuv doft av söta sommarhallon. Produkten är effektiv mot bakterier och många typer av virus som t.ex. förkylningsvirus, influensavirus och vinterkräksjuka. Perfekt att ha i handväskan för att se till att hålla sig frisk i höst!
 
Jag tycker: En riktig favorit som snart är slut. En mild god doft långt efter att man spritat händerna är ett stort plus!
 
Linicin Prevent
En spray du sprejar i håret för att motverka löss från att angripa håret. Kan sprejas dagligen.
 
Jag tycker: PERFEKT för mig som har lusfobi!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: