FaceBook
Instagram
Mail

Nya pengar och nya klor!

16:31:00
God tisdag på er hörni ♥
 
Trots att denna novemberdag har visat sig i sitt rätta esse och varit gråare än gråast och med duggregn titt som tätt njuter jag av att vara ledig från kommunala jobbet. Jag har aldrig haft ångest för att gå till jobbet förut, det har jag nu. Om jag älskade mitt PT-företag innan så älskar jag det ännu mer nu.
 
Dagen har gått åt till att skriva kostscheman, bokföringen, boka möten och så har jag hunnit göra nya naglar på GLANS STUDIO och mött upp Zoran och Filip för att hämta ut och besiktiga Saaben som nu ska säljas. Mín älskade fartbil, kommer sakna den ♥
 
Skönt med nya naglar. Snygga svarta V:n med diamant och schackmönstrade ringfringrar. LOVE THEM ♥ Settie är så duktig och förverkligar alla mina visioner jag kommer med, haha!
 
Det är sällan jag har kontanter på mig, men imorse skulle jag hämta ut några hundralappar för att det är bra att ha i plånboken. Ut kom två stycken 200-lappar. Mina första "nya" pengar. Små, söta och ser precis ut som leksakspengar.
 
Puss

Kommentarer
Postat av: Ewa Axelsson

Ångest är bara förnamnet. Gick hem efter halva dagen idag efter att ha spytt som en gris. Känner mig sååååå stressad över allt på detta ställe. Avundas dig som har något annat. Va rädd om dig. Kram 😄

2015-11-03 @ 17:19:24
URL: http://bergochdalbanan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: