FaceBook
Instagram
Mail

Loppi Blogbag Minicare

22:05:00
SAMARBETE - ANNONS
 
Igår hämtade jag ut 3 stora paket. Ett av dom var månadens blogbag från Loppi.
 
Innehållet var en serie favoritprodukter för torr hud, Minicare.

En väldigt nöjd och sprallig Laura!
 
Minicare Kräm är en fet, mild, parfymfri kräm med återfuktande glycerin. Den är framtagen för att minimera obehag, irritation och sveda. Är lämplig vid torr, extra torr samt atopisk hud och eksem. Passar därför bra till Filip och Laura som får lite torra fläckar här och var på kroppen. En riktig favorit här hemma som man ser på bilderna ovan!
 
Minicare Wash-lotion är en mild kroppsrengöringslotion för barn som är lämplig vid torr och känslig hud. Den innehåller fuktbindande glycerin och mjukgörande fetter som skyddar mot uttorkning. Kan användas med eller utan vatten, i dusch eller bad. Fri från parfym, konserveringsmedel, parabener och mineralolja. En favorit att ha i väskan när man är i väg hemifrån då vatten inte behövs.
 
Minicare Baby Mousse är en mild och skonsam rengöringsmousse med glycerol, som också kan användas utan vatten. Anpassad till babyns ömtåliga hud då den inte torkar ut. Kan användas både i dusch och bad, eller vid rengöring med tvättlapp. Moussen har hudnära pH och bildar ett rikt skum som är lätt att skölja ur. Barne tycker att den är väldigt rolig att använda och bra är den.
 
Minicare Baby Zinkkrämär en mild och vattenavvisande zink kräm som är anpassad till babyns ömtåliga hud.
Den är lätt att stryka ut och lämnar en skyddande hinna på huden. Perfekt nu när våren kommer och med den alla skrapsår.
 
Minicare Baby Oilär en olja som motverkar torrhet och gör huden mjuk och len. Den är parfymfri och fri från mineralolja och parabener. Oljan kan användas i badvatten eller direkt på huden exempelvis vid babymassage, rengöra huden med vid t.ex. blöjbyte. Innehåller solrosolja och rapsolja, som är naturligt rik på vitamin E. Jag gillar den då den inte fastnar i barnens hår när dom har badat.
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Vad är loppi blogbag? :)

Svar: Hej!
Det är Loppi.se som skickar ut en kartong med oftast 5 olika produkter från företag som dom vill att man ska prova och recensera. Jättekul faktiskt! Helt kostnadsfritt om man inte räknar in tiden det faktiskt tar att genomföra.

Kram Emelie
Emelie

2015-03-04 @ 06:24:34
URL: http://cleaneatingbyannika.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: