FaceBook
Instagram
Mail

Tänder ett ljus!

09:50:00
Jag personligen tycker inte att man bör lägga ut bilder på personer (förutom när dom är efterlysta) man inte känner, allra minst om dom gått bort. Även om det är för att hedra någon. Jag väljer att lämna sådant åt anhöriga och nära och kära.
Därför lägger jag ut en bild på det ljus jag tänder för den unga tonårsflickan Lisa Holm som berövats sitt liv samt sänder tankar och kondoleanser till hennes familj. Tänder även ljus för dom som omkom i den hemska bilolyckan i Torslanda igår.
 
 
Det är lätt för oss i trygga Sverige att glömma att sådant här händer varje dag världen över. Vi tar förgivet våran frihet, våran yttrandefrihet, våra lagar och regler och framförallt vår trygghet. Vi glömmer att vara tacksamma och att uppskatta allt vi faktiskt har och allt vi skonas från att uppleva och bevittna. Vi glömmer att lyckan och framförallt vårt liv bara är till låns.
Men vad vore det för liv att leva om man bara gick runt och tänkte på hur hemskt andra har det? Inget vidare och det är just därför människan inte gör så, Vi blickar framåt och som dom jägare vi är söker vi efter något bättre. Inget konstigt med det.  Så det är i sådana här situationer och händelser som vi får stanna upp och vara tacksamma för det vi har, för människorna vi har omkring oss och för allt bra vi har omkring oss. Att påminnas om att leva i nuet för vi är inte lovade någon extra sekund. Allt sker här och nu och det går inte att gå tillbaka och ändra något.
 
Så var tacksam och framförallt var ödmjuk ♥
 
 

Kommentarer
Postat av: Beatrice Bäckstrand

Så fint skrivet! Mycket kloka och tänkvärda ord!

2015-06-15 @ 00:05:45
URL: http://beabus87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: