FaceBook
Instagram
Mail

Proteinfylld helg i Stockholm.

20:16:00
Många har frågat om Stockholmsresan och jag var bergsäker på att jag skrivit en summering av helgen. Tydligen inte så här kommer det! Bloggkameran lämnades hemma så det är mobilbilder ni får nöja er med!
 
Med aningen brunare nyans satte vi oss på tåget mot El Stockolmo, jag och Jessica.
 
Väl framme i Stockholm  (i tid) fick vi lov att checka in tidigare på hotellet. Vi bodde så klart på Kungsgatan. Där trivs vi båda bäst och hittar bra därifrån. 
 
Sedan åt vi lunch innan vi begav oss till Stockholmsmässan i Älvsjö. Första dagen på Fitnessfestivalen och det var så lugnt. Inte trångt eller jobbigt alls. För lugnt! Men vi fick kollat av allt, träffa och prata med diverse företag och bekanta. Vi fyndade dessutom Freddy brallor för endast 200 spänn. That's A fynd!
 
Vi stannade till stängning innan vi åkte tillbaka till hotellet för att göra oss iordning för Guldhjärtegala och Megapartyt. 
 
En kul fest med en fantastisk show av Alcazar. Vi träffade både gamla bekanta och helt nya ☆
 
Vi kom hem i bra tid och var uppe i tid och åt en god frukost innan andra dagen på Fitnessfestivalen. Det var vår shoppingdag och vi träffade många bekanta, nya och gamla. Bla. kom Johanna och hängde med oss. Vi träffade kompisar från bergsjön som var uppe för Lucia Pokalen. En kul dag verkligen.
 
Vi blev inbjudna att träna på Delta gym så det gjorde vi så klart när vi åkte från mässan.
Snyggt och fräscht gym med go stämning. Vi gillar'! 
 
Efteråt skyndade vi oss genom ett julbelyst Stockholm för att göra oss iordning för kvällens middag ihop med en kompis till mig. Fina Therese som jag träffade på St Jörgen Spa i början på sommaren. En god middag på Strandvägen med gott vin och gott prat.
 
Även den kvällen var vi i säng i bra tid och var uppe i god tid för att göra oss iordning för hemfärd. En fantastisk helg som avslutades med bekväm tågfärd med MTR express. Rekommenderas! Absolut inte sista gången jag reser iväg med Jessica. Wow vad kul vi hade!
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Vilken härlig helg, en riktig energiboozt ser det ut som :)

Kram

2015-12-11 @ 21:10:31
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se
Postat av: Anonym

Så snygga! Det verkar som att ni har haft en riktigt trevlig helg. Skönt med sådana vänner.

2015-12-12 @ 12:49:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: