FaceBook
Instagram
Mail

Loppi BlogBag Finax

22:06:00
Hej å hå!
Vi blev överraskade när det damp ner inte bara en, men två stora paket här hemma fyllda med glutenfria nyheter från Finax som vi fick testa via Loppi Blogbag. Att jag står för glutenfritt vet väl alla, men även sockerfritt och dessvärre innehåller alla produkterna socker så jag kunde inte smaka, men familjen testade mer än gärna.
 
 

LOPPIblogbag Finax innehåller följande:

Granola Jordgubbar & Fläder:
Vår Granola Jordgubbar & Fläder är en helt ny smakkombination som även den bakas för hand. Det är en bakad krispig Granola med glutenfria havregryn, riskrisp, rostade boveteflingor, och flerkornsflingor. Den har en riklig smak och balanserad sötma av jordgubbar och fläder. Dessutom innehåller den mycket fiber, hela 17 %.

 Familjen tycker: Godast av granolorna. Aningen för söt, men annars väldigt god och passar både med yoghurt eller mjölk.

Granola Naturell:
Vår Granola är unik. Vi bakar den själva, för hand i vårt bageri på Öland. Vår naturella Granola är en bakad krispig Granola med glutenfria havregryn, riskrisp, rostade boveteflingor och flerkornsflingor. Dessutom innehåller den mycket fiber, hela 18 %.

 Familjen tycker: God och mättande. Passar både med naturell yoghurt och mjölk.

Müsli Äpple, Päron & Ingefära:
En krispig god müsli med högt fiberinnehåll och en bas av glutenfria havregryn, riskrisp, och rostade boveteflingor. Müslin är smaksatt med äpple och päron, i kombination med ingefära och honung, som ger den perfekta kryddan och som bidrar till smak och hälsa. Innehåller även 25 % pumpa- och solroskärnor som ger en god och rund smak. Njut av vår müsli till frukost, lunch eller mellanmål!

Familjen tycker: Smakar te, men är helt okej! Bör ätas med yoghurt för att minsa tesmaken en aning.

Lantbrödmix:
Med denna glutenfria mix bakar du enkelt ditt eget goda lantbröd. Innehållet av boveteflingorna och nyponskalmjölet bidrar med karaktär och ger ett saftigt, luftigt och rustikt bröd med vacker färg och struktur. Alla torra ingredienser finns i förpackningen, även jästen, så det enda du behöver tillsätta är vatten. Servera som en god macka med gott pålägg eller som tillbehör till alla måltider. En förpackning ger två stora bröd.

Familjen tycker: Lätt att blanda och baka. Ett bra bröd som lätt skärs upp och kan frysas in.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: