FaceBook
Instagram
Mail

Kärlek till våra svenska bönder!

12:45:00
Ho ho!
Härinne ekade tomt!
 
Nu sitter vi i bilen på väg till Örebro och är snart halvvägs. Vi lämnade ett soligt Göteborg och hoppas att solen möter oss i Norrbyås hos mamma och Tobbe sen.
 
Sverige är ett otroligt vackert att åka igenom. Vi ska glädjas åt vår naturrika landsskap och våra bönder som kämpar varje dag året om för att bevara vårt jordbruk.
Jag blir varm i hjärtat när jag ser alla rosa "marshmellows" ute på åkrarna som visar att just den bonden stödjer bröstcancerforskningen och rosa bandet ♡
Snälla rara läsare, stödj våra svenska bönder genom att köpa svenska mejeriprodukter, svenskt och närproducerat kött, svenska grönsaker och frukter, svenska ekologiska ägg och även om jag själv inte äter spannmål så ber jag er som köper och äter att även välja det från svenska bönder. Givetvis även ekologiskt! Dom går på knäna och sliter och även dom väljer att stödja något så viktigt som bröstcancerfonden. Snälla ge tillbaka till dessa underbara bönder.
 
 
Vi hörs när vi är framme i Örebro!
Puss

Kommentarer
Postat av: Sofia

Trevlig resa till din mamma och Tobbe :) Visst är det så, våra kära bönder som inte bara ger oss föda, de ser till att vi har fina, vackra och öppna landskap också. Utan dem hade allt varit igenvuxet. Hoppas att fler får upp ögonen för hur viktiga våra bönder och deras gedigna arbete är för oss <3

Kram kram

2015-08-03 @ 23:27:21
URL: http://mittlivinorr.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: