FaceBook
Instagram
Mail

Vår Påsk!

09:05:45
Förutom att jag jobbat som ett djur på kommunala jobbet hela påsken så har vi så klart hunnit fira den här hemma.
 
De började med att barnen fick springa ut i pyjamasen och leta ägg som påskharen hade varit här och lämnat. Alltid lika kul att se deras reaktioner.
 
 
Efter det satte jag igång att färga ägg och duka bordet inför påskfrukosten. Baba skulle komma och göra oss sällskap. Den ortodoxa påsken infaller först nästa helg och den firar vi ju hos henne så det var kul att hon kom till oss. Innan man får börja äta måste man ha målat minst ett ägg, inte barnen emot om man säger så.
 
 
 
 
 
 
 
 
När frukosten var uppäten och bortplockad var det dags att sminka tjejerna till påskkärringar och bege oss ut på lilla påskrundan. Först ett besök hos gamlafarmor och önska Glad Påsk och lämna påskteckningar som barnen hade gjort.
 
 
 
 
 
Efter att barnen fått fina välfyllda ägg och kramat och tackat gamlafarmor satte vi oss i bilen igen för att åka till pappa/morfar och Annelie för att önska dom Glad Påsk och lämna teckningar.
När vi kom innanför dörren visade det sig att vi blev bjudna på påsklunch. Mina bröder Daniel och Robin kom också med sin barn så det blev kusinträff.
 
 
 

Sen var vi tvugna att åka för att jag skulle börja jobba klockan 16.
Har ni firat påsk och vad har ni för traditioner i så fall?
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: