FaceBook
Instagram
Mail

Vi 2 i 8 år!

22:24:00
Idag är det 8 år sedan jag och Zoran bestämde oss för att försöka vara ett par. Vi skulle se hur det gick sa vi.
Och här sitter vi nu i vår bostadsrätt, med våra 3 underbara barn, nygifta, kära och äter räkor och kräftor.
Vi har fått kämpa för det vi har idag. Många motgångar och tråkigheter har hänt, men vi har klarat allt det där, tillsammans. Vi har levt på det som har varit bra och stöttat och hjälpt varandra så fort det behövs. Ingen av oss har gett upp.
 
Och enligt tradition skriver jag upp vår historia här i bloggen.
2006-07-23
Jag jobbade extra i tobak och spelbutiken i Bergsjön! In kom Zoran för att hämta rekbrev mm. Han jobbade då på posten! Tyckte med en gång att han föll mig i smaken, så charmen åkte på. 
Såg direkt att han kom någonstans ifrån Forna Jugoslavien, känner så väl igen dragen.. Min kollega Patrik gjorde bra ifrån sig och sa bra grejer, han måste väl ha läst mina tankar..
Med Zorans underskrift fick jag bekräftat att han var serb, det trodde inte Patrik, han trodde som många andra att Zoran är svensk haha!
Jag skrev ner mitt namn och nummer på en lapp som jag gav till Patrik för jag skulle vara ledig några dagar så ifall Zoran skulle komma då jag va ledig skulle Patrik ge lappen och hälsa från mig!
 
2006-07-27
Zoran hade inte kommit under dagarna jag va ledig så denna dagen fick jag chansen att lämna numret själv, om han skulle komma. Det gjorde han och vi flörta lite oskyldigt så jag glömde helt av lappen. 
Så precis när Zoran var påväg ut skriker Patrik - Men lappen då??? 
Tur det, jag skrev snabbt en ny lapp coh bad honom ringa när han hade lust!
 
 
2006-07-30
Satt på Bergsjökrogens uteservering och drack kaffe när jag fick ett sms. I smset stod det att denne person har tänkt på mig under helgen men haft ditten och datten att göra, undertecknat Posten??
Vem hade jag träffat som hette Posten??? (Läste det ju självklart inte som brev posten utan försökte med alla andra utal)
Jag kunde inte för allt i världen komma på vem det var tills jag bad en annan läsa smset högt, då trilla 5 öringen ner! Där började den riktiga kontakten!
 
2006-08-06
Skulle varit våran första dejt som aldrig blev av då han avblåste i sista sekund för att hans vänner ville dra ut honom på något! Wiie, va speciell man kände sig, haha! Tänkte med en gång att han inte var pojkvänsmatrial (Typisk tjejtanke tror jag)! Vi bestämde dejt nästa dag istället!
 
2006-08-07
Första dejten! (Fick även reda på att han fyllde år dagen innan och att det var därför hans kompisar drog med honom ut) Han kom och hämtade upp mig och vi åkte in till stan, till Vasa!
Där vi avnjöt en god middag på Smaka.
Sen åkte vi upp och kollade på utsikten på Ramberget och pratade om allt och ingenting! Där kom första kyssen, den underbara första kyssen! Han bjöd mig hem till sig, men jag tackade nej!
 
2006-08-08
Zoran hämtade upp mig och vi åkte hem till honom för att dricka vin! Och efter den dagen sov jag hos honom några dagar!
 
2006-08-12
Jag åkte med min morfar till Ungern. Sa till Zoran att jag skulle höra av mig därifrån. Tänkte på honom hela bussresan till Ungern d.v.s 1½ dygn!
 
2006-08-19
Sagt och gjort, jag hörde av mig och jag hörde hur chockad han blev! Som tur var på ett bra sett och inte "Oh no, en såndär stalker" haha Lovade att ringa på min födelsedag så han fick gratta mig!
 
2006-08-21
Jag ringer och får mitt grattis och vi kommer överens om att ses när jag var tillbaka i Sverige igen!
 
2006-08-25
Jag hade kommit tillbaks till Sverige och vi träffades! Fattar då att jag vill mer än att bara umgås och ja... ni fattar, något lite mer seriöst! Jag talade även om det för Zoran som inte var säker på sin sak (spelade svårfångad haha) Vi umgås varje dag och jag sover där hos honom mer än hemma.
 
2006-09-02
Vi pratade om "oss" och kom överens att fösöka och se vart det skulle leda någonstans!
 
8 år av kärlek, skratt, lycka, gråt, sorg och respekt.
Sicken tur att jag raggade upp den där snyggingen sommaren 2006.
 
Jag fick en systemkamera av Zoran i morse som jag själv tänkt köpa ♥
Zoran fick ett par Timberland-kängor som dessvärre inte hunnit komma än.
 
♥Kvällens mys♥
Puss

Kommentarer
Postat av: Sofia

Himla tur för honom att du var på och tog initiativ till att lämna ditt nummer ;)

Tänk att historien om hur ni träffades/blev tillsammans till slut resulterade i en stark kärlek, tre underbara barn och giftermål (bl.a), häftigt hur livet kan ta olika vägar :)

Grattis på er dag finisar!
Kram

2014-09-03 @ 07:51:08
URL: http://mittlivinorr.se
Postat av: Popprinsessan

Å, vad mysigt att du delar med dig av er kärlekshistoria!
Fina presenter också :-)
Kram vännen

2014-09-03 @ 10:25:48
URL: http://www.popprinsessan.se
Postat av: Tina

Åh vilken härlig lovestory! Grattis till er båda! KRAM fina du! <3

2014-09-03 @ 11:44:06
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: