FaceBook
Instagram
Mail

Cupcakes - LCHF

18:03:00
Det är alltid roligt att kunna bjuda på fina bakverk. Här om dagen gjorde jag min första cupcakes, försvinnande goda. Dom går dessutom att variera nästa hur man vill.Pepparkaka, lakrits, choklad etc.
 

Cupcakes - LCHF
Ca 10-15st
4 eko ägg
2½ msk sukrin
2 dl eko kokosmjölk
100 g smält smör
1 dl eko kokosmjöl
2 tsk bakpulver
2 krm vaniljpulver  
2 msk fiberhusk
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 180 grader och sätt gallret längst ner. Vispa äggen och sukrinet pösigt. Blanda alla torra ingerdienser i en ljus skål. Tillsätt kokosmjölken och smöret i äggsmeten och blanda det. Strö sedan ner blandningen med torra ingerdienser samtidigt som du vispar.
Klicka ut smeten (som mer har konsistensen av en torr deg) i muffinsformar.
Sätt in plåten med muffinsarna längst ner i ugnen och låt den stå tills dom fått en fin ljusbrun yta.
När muffinsen tagits ur ugnen ska frostingen göras.
 
Frosting:
200 g Cream Cheese (Philadelphia)
½ dl sukrin melis
50 g smör (kan uteslutas)
2 krm vaniljpulver
rivet skal från 1 citron
saften från ½ citron
 
Gör så här:
Vispa allt tillsammans i en djupskål tills det blir en slät och fin tjock smet.
Lägg eller spritsa på ett lager över varje muffins och toppa med lite rivet citron skal, riven morot, rostad kokos eller bär.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida- Militärmamman

Mums! Måste testas, kanske i helgen?! Tack!

Svar: Gör det!KRAM
Emelie

2014-10-14 @ 08:14:46
URL: http://militarmamman.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: