FaceBook
Instagram
Mail

Tummen upp!

09:22:00
"Vissa straffar gud med en gång" eller vad är det man brukar säga?!
Jag skulle iallafall gå ut på terassen för att ta mig en festcigg och försökte öppna dörren som p.g.a tvärdrag inte gick upp. Då skjöt ju metallhandtaget automatiskt upp sig själv igen och då drogs hela min nagel av + halva roten av nageln. Det tog ungefär 40 sekunder innan det började göra ont så jag försökte först att dra av nageln själv, det gick inte. Då försökte jag att vrida och trycka in andra delen av roten under huden igen, det gick inte heller.
Det stod  3 st sjuksyrror där ute med mig och jag försökte få dom att dra den, men det vågade dom inte (vilket jag förstår). Utan dom sa att jag skulle till sjukhuset. Isamma stund som jag sa "Nejdå!". kom smärtan, PANG!!
 
Jag masade mig upp till receptionen utan att säga något till dom andra tjejerna så att dom kunde fortsätta festa.
I receptionen fick jag jättefin hjälp av personalen, dom ringde sjuktaxi med en gång och kom med is och allt möjligt.
Det enda som "hjälpte" var att andas. En stund innan sjuktaxin kom så kom tjejerna upp från klubben och försökte efter det att få följa med mig till sjukhuset. Jag ville inte det och vägrade! Dom skulle fortsätta festen och jag skulle komma sen, punkt slut!
 
Sjuktaxin kom och världens bästa sötgubbe körde in mig till Norrköpings Sjukhus på 18 minuter när det egentligen skulle tagit 30 minuter!
Väl på sjukhuset gick det fort. Jag kom in i ett rum snabbt, fick panodil intravenöst (tål inte morfin) vilket hjälpte att ta bort toppen på smärtan så jag åtminstonde kunde prata. Jag fick träffa en huvudläkare, en ATläkare, 2 undersköterskor och en blivande sjuksköterska.
Jag bad dom bedöva och dra nageln, vilket dom från början inte ville då det skulle göra hemskt ont, men efter sträng övertalan och bedjan blev det dags att dra nageln.
2 injektioner lokalbedövning i nerven, flera drag med stor pincett, smärta och naglen satt fortfarande kvar.
2 injektioner lokalbedövning i neven till och tjoff sa det så stod läkaren upp och hade dragit av nageln med bara händerna och jag kände ingenting. Snacka om bedövad. Massor med blod kom det också som legat där och tryckt och inte kunnat komma ut p.g.a blockering. Tvätt och omläggning sedan blev det sjuktaxi tillbaka till   Kolmårdens Vildmarkshotell.
 
Visar dom snälla bilderna ifall det finns känsliga läsare ♥
Jag var tillbaks vid halv 5 och då sov mina godingar ♥
 
Tack till nattpersonalen på Kolmårdens Vildmarkshotell, nattpersonalen på Norrköpings Sjukhus och till alla tjejerna ♥
Tummen upp för er!!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Åh fy stackare så ont det måste gjort! Du måste vara stålkvinnan jag hade behövt hela familjen med
Mig haha! Hoppas det kommer läka fint!

2013-03-29 @ 21:04:07
URL: http://4livliga.blogspot.se
Postat av: tokboll

Hjälp, fy vad ont det måste ha gjort! Jag kan riktigt känna aningen av smärtan bara genom att se på bilden. För några veckor sedan slog jag av ena nageln, som tur var satt min riktiga nagel kvar men det gjorde hemskt ont ändå. Kramar

2013-03-30 @ 16:46:46
URL: http://gbrosandmum.blogspot.se/
Postat av: Susanne

Herre Jesus! Vad i allsina dar sysslar fröken med?! Fy va otäckt det ser ut! Och du tål inte morfin?, det som är så gott när man har riktigt jävulusiskt ont precis som du måste ha haft! Ja du är då en stålkvinna!!! Massa krya på sig kramar till dig, och hoppas att nageln växer ut =)

2013-03-30 @ 18:46:21
URL: http://www.mssuziq.blogg.se
Postat av: me&i-Mia

Alltså det ser inte helt bekvämt ut det där! Hoppas det inte gör lika ont nu.

2013-04-01 @ 15:55:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: