FaceBook
Instagram
Mail

Bloggminglet 2013 - Lördag

15:12:00
Uppe med tuppen på lördagsmorgonen var vi för att njuta av hotellfrukosten. Solen sken även denna dagen och vi njöt ordentligt ute på terasserna.
Efter att vi suttit länge och blivit ordentligt mätta och pigga så gick vi tillbaka till rummen för att göra oss iordning inför Bloggminglet.
Vi mötte en del godingar nere i lobbyn och resten uppe i konferensrummet där det hela började med fruktstund, välkomsttal, wigglecar-race (Där jag var en av 3 vinnare) och genomgång om dagens schema!
Det blev en paus medan alla de som kommit under lördagen skulle få checka in på sina rum så vi passade på att njuta av det fina vädret. Sedan gick även vi till våra rum och blev överraskade med hela sängen full av goodiebags. Massor fina och användbara saker!
Lunchdags! Köttgryta med potatismos, massor av olika goda sallader, guacamolekeso och härliga efterrätter serverades det.
 
Vi alla möttes sedan i konferensrummet där blev vi återigen välkomnade av arrangörerna, Mgoup och konferenciererna Catarina Hurtig och Tilde Fröling presenterades och gav en liten presentation av sig själva. Trevliga tjejer! Chefen på Kolmården berättade även för oss om Kolmårdens historia och om deras vision, intressant!
Efter det kunde vi börja mingla runt på mini-mässan som hölls inne i salen brevid.
Trunki, Nordic Cooker, Oskar & Ellen, Crocs, Slanka, Trampoolin, Kolmården, Catarina Hurtig (som signerade sin bok Prinsessa), Photobyheart, Vita Liberata Sweden och CHS
Fick bara bild på 2 av favoriterna!
 
Innan de intressanta föreläsarna Kristina från Inbelly.se och Lasse Andersson ADHD-coaching och eftermiddagsfikat minglade jag runt och stötte bland andra på dessa solande bloggisar på terassen.
 
Sedan möttes vi alla nere i SPA:t (förutom Hanna som passade på att vila och göra sig irodning i lugn och ro på rummet) innan jag, Theo och Desireé gick tillbaks till mäss-salen för varsin soldusch hos Vita Liberata Sweden-tjejerna!
 
 
Det blev lite stressigt att göra sig iordning sen, men tack vare Carola och Mirka som lånade ut sin locktång och dessutom tog sig tid att locka mitt hår hann blev jag klar i god tid.
 Vi åt en god 2rätters-middag med tända ljus under earth-hour. Efter det var det bubbel och vinstutdelning sen började nattklubben. Jag hann dricka en drink, dansa 3 låtar, beställa andra drinken, ta bilden nedan och sen var det slut på det roliga för min del...
 
To be continued....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: