FaceBook
Instagram
Mail

Good morning lovers

09:47:01
Idag tyckte Evi att det va morgon 06:10!! Vi va inte överens, men hon vann kampen.. Varför kämpa emot liksom??

Vi ska hem till Maria och Vidar sen och fika. Alex & Benji och Hanna & Molly kommer också, kommer inte ihåg ifall det av några fler,hmm!? Aja, det får ni veta sen isåfall! Måste ju ta kort också!

Har ju glömt skriva att Evelina inte har fått någon dagisplats, men hon står först i kön, SUCK!!! Det va ju så jag absolut inte ville ha det. Ville ju bli av med isen i magen, men istället får den ligga kvar för det "kan" ju komma ett brev närsomhelst som säger att hon fått en plats p.g.a att något barn har flyttat etc. Åh, blir tokig alltså. Då vet man ju inte om man ska börja separationsångesten eller inte, tröttsamt!

Aja, nu får jag börja göra mig iordning!

Tjing

Detta är även inlägg nr 400!!! Den ni!

Kommentarer
Postat av: emma

lägg ut bilder på kläderna du köpte?

Jo jag handlade alltid kläder på gina innan, men jag tycker jag börjar bli för stor för deras kläder nu. Man ska ju inte va tjock om deras kläder ska sitta snyggt på en! Hur många kg har du gått upp än så länge?

Har du fått reda på om evelina fått dagisplats?

kram

2009-07-31 @ 10:26:07
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: emma

ja skäms nästan över att skriva detta! Men jag vbägde mellan 63-65 kg innan jag blev gravid och kollade nyss på våran våg och såg då att jag stigit till 78 kg, alltså jag har gått upp 15 kg och är i v.21.



Men jag börjar undra om det inte ligger i släkten? För min mamma gick upp mot 30 kg med oss när hon va gravid , och mina 2 yngsta stora systrara gick upp mellan 30-35 kg under deras graviditeter..

2009-07-31 @ 10:32:22
URL: http://lillemspems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: